Kategoriler

KARGI GAZETESİ

'Boşa harcayacak zamanımız da kaynağımızda yok'

Bütçe toplantılarının Çorum Orman İşletme Müdürlüğüyle ilgili bölümü tamamlandı

2022 yılı Döner Sermaye bütçe hazırlıkları kapsamında Çorum, Amasya, Samsun  ve Tokat illerinde gelir-gider bütçesi ile izleyen iki yılın tahminlerinin tespit edileceği Bütçe toplantıları devam ediyor.
Bölge Müdürlüğüne bağlı 13 orman İşletme Müdürlüğü ve 1 Fidanlık Müdürlüğünde gerçekleştirilecek olan Bütçe toplantılarının Çorum Orman İşletme Müdürlüğüyle ilgili bölümü Bölge Müdürü Halil Oflu başkanlığında gerçekleştirildi.
Genel Müdürlüğün stratejik planları ve politikaları doğrultusunda hazırlanmakta olan Döner Sermaye Bütçe teklifleri, gelir-gider denk bütçe olacak şekilde hazırlanmasına ve gelir tahminlerinin en doğru şekilde bütçeye yansıması hedefleniyor.
Toplantıya; Bölge Müdür Yardımcıları; Gültekin Şenlikoğlu, Rıdvan Kalelioğlu, Silvikültür Şube Müdürümüz Hayati Ergüden, OYM Şube Müdürü Engin Keleş, İşletme Pazarlama Şube Müdür V. Nurperi Çil, Makine İkmal Şube Müdürü Murat Çalışgan tarafından katılım sağlandı.
Çorum Orman İşletme Müdürü Ömer Birkan Kayaalp  tarafından bölgede yürütülen ormancılık faaliyetleri hakkında sunu eşliğinde yapılan bilgilendirmeyle başlayan toplantı, İşletme Şefleri tarafından sorumluluk sahalarında yürütülen faaliyetler, gerçekleşmeler, ve takip eden yıllarda yapılması hedeflenen çalışmalar hakkında sunu eşliğinde detaylı anlatımda bulunuldu.
Toplantının sonunda değerlendirmede bulunan Bölge Müdürü Halil Oflu; “Ormancılığın geliştirilmesi ve sürdürülmesinin sağlanması noktasında  geleceğe dönük planlamalar yapıyor,  bu planlamalar doğrultusunda gelir gider bütçesi oluşturuyor, programlar hazırlıyor zamana ve yıllara yayılmış olarak uygulamalar  ve harcamalar yapıyoruz.
Başarılı olmak için bölgemizi tanımak, bölge ormanlarımızın ihtiyaçlarını bilmek, doğru ağaçlandırma ve silvikültür  uygulamalarıyla  bu ihtiyaçları gidermek   ve geleceğin ormanlarını oluşturmak  zorundayız. 
İşletmelerde düzenlediğimiz toplantılarla, teknik personellerimizden  bilgiler alıyor, sahada yürütülen çalışmaların denetimlerini yapıyor ve bölge ormanlarımızın röntgenini çekiyoruz.
Boşa harcayacak zamanımız da kaynağımızda yok
Sahada olacağız. Devrilen ağaçtan, sararan  yapraktan, filizlenen fidandan haberimiz olacak”. dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
68 Kez Görüntülendi.
Kargı’dan Osmancık’a eğitim ziyareti
Güncel
60 Kez Görüntülendi.
Nevzat Kuzu: İhalesi onaylanan Kavakçayı Göleti 4 yıldır neden yapılmıyor?
Siyaset
37 Kez Görüntülendi.
Gülhan Demiral: Sağlığa yatırım hayat kalitesini artırmaktadır
Siyaset
37 Kez Görüntülendi.
CHP’den Kargı’daki esnaf temsilcilerine ziyaret
Güncel
27 Kez Görüntülendi.
CHP heyetinden Başkan Dereli'ye ziyaret
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Tahtasız: Kargı’da esnaf krediye ulaşamıyor
Siyaset
40 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti Kargı İlçe Başkanlığı'ndan yönetim kurulu toplantısı
Sağlık
59 Kez Görüntülendi.
Kargı’da sağlık hizmeti güçleniyor: 2 yeni hekim atandı
Flaş Haber
35 Kez Görüntülendi.
Kargı’da çeltik arazileri ihaleyle kiraya verilecek
Güncel
23 Kez Görüntülendi.
Kargı’da minikler tekne orucu deneyimi yaşadı