Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Salgın süreci ve alınacak tedbirler istişare edildi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, hastalar ve sağlık çalışanlarıyla görüştü.

Ak Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu beraberinde, AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, İl Başkan Yardımcıları Murat Günay, Mustafa Gökgöz, Ceyhan Baran, Ahmet Danlı, Elif Tekeli ve Adife Kanar, İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Belediye Başkan Vekili ve Belediye Meclis Üyesi İbrahim Eken, Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, hastalar ve sağlık çalışanlarıyla görüştü.

Milletvekili Kavuncu, ''Başhekimimiz Dr. Muhammet Kadir Demir ve salgın sürecinde can siper hane fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek, şükranlarımızı ifade ettik, hastalarımıza acil şifalar diledik. İlçedeki sağlık durumu, salgın süreci, yapılması gerekenler, ihtiyaçlar ve alınması gereken tedbirler konularında istişare ve değerlendirmelerde bulunduk' dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
68 Kez Görüntülendi.
Kargı’dan Osmancık’a eğitim ziyareti
Güncel
60 Kez Görüntülendi.
Nevzat Kuzu: İhalesi onaylanan Kavakçayı Göleti 4 yıldır neden yapılmıyor?
Siyaset
37 Kez Görüntülendi.
Gülhan Demiral: Sağlığa yatırım hayat kalitesini artırmaktadır
Siyaset
37 Kez Görüntülendi.
CHP’den Kargı’daki esnaf temsilcilerine ziyaret
Güncel
27 Kez Görüntülendi.
CHP heyetinden Başkan Dereli'ye ziyaret
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Tahtasız: Kargı’da esnaf krediye ulaşamıyor
Siyaset
40 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti Kargı İlçe Başkanlığı'ndan yönetim kurulu toplantısı
Sağlık
59 Kez Görüntülendi.
Kargı’da sağlık hizmeti güçleniyor: 2 yeni hekim atandı
Flaş Haber
35 Kez Görüntülendi.
Kargı’da çeltik arazileri ihaleyle kiraya verilecek
Güncel
23 Kez Görüntülendi.
Kargı’da minikler tekne orucu deneyimi yaşadı