Kategoriler

KARGI GAZETESİ

 Kargı’da Milli Birlik Gecesi

Hain darbe girişiminin 5. yılında, ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ anma etkinlikleri çerçevesinde Kargı’da “Milli Birlik Yürüyüşü” düzenlendi.

Kargı Kaymakamlığı önünden başlayan yürüyüşe katılan kortej, tekbirler eşliğinde ilçe merkezinden yürüyerek Saat Kulesi Meydanı’na geldi.

Yürüyüşe Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Cumhuriyet Savcıları Ceyda Öznur Gürel, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğ. Yunus Emre Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal, İlçe Müftüsü Mahmut Uluşahan, Ak Parti İlçe Başkanı Sacit Özdemir, MHP İlçe Başkanı Murat Soruk, İyi Parti İlçe Başkanı Numan Moral, İl Genel Meclisi Üyesi Vahit Kabakçı, Ahmet Devrez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Hastane Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, İlçe Tarım Müdürü Burak Coşkun, Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar, Esnaf Odası Başkanı Fevzi Bilgin, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, TÜGVA İlçe Temsilcisi Ali Nejat Akpınar, mahalle ve köy muhtarları, STK temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Milli Birlik Yürüyüşü’nün ardından Saat Kulesi Meydanı’nda anma programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda İlçe Müftülük personelleri şehitler için dua etti.

BAŞKAN ŞEN; ‘’TÜRK MİLLETİ EĞİLMEDİ’’

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’de bir konuşma yaptı. Meydanları boş bırakmadıkları için tüm Kargılılara teşekkür eden Başkan Şen 15 Temmuz gecesi Türk milletinin hiçbir kuvvet önünde eğilmediğini belirtti.

KAYMAKAM UYAR; ‘’GEREKİRSE DÜNYANIN ŞAH DAMARI KESİLİR’’

Son protokol konuşmasını yapan Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar son derece coşkulu bir konuşma yaparak, seyircileri duygulandırdı.

Kaymakam Uyar konuşmasında şu ifadelere yer verdi.‘’Öyle sanıyorlardı ki, binlerce yılda oluşturduğumuz milli ruh ve ferasetimizi, saatler içerisinde bu hainlere bırakacağız. Bu namussuzlar, bu alçaklar, tanklarla sokaklara çıktıklarında sandılar ki sokaklar boşalacak, Türk milleti geri çekilecek ve yollarına devam edecekler. Ancak Allah’ın izni, milletimizin derin maneviyatı ve korkusuzluğu bir araya gelince olmazlar olur, evlatlar geride bırakılır, candan geçilir, yardan geçilir, serden geçilir ve gerekirse dünyanın şah damarı kesilir’’ şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından programda Demokrasi ve Milli Birlik günü ile ilgili 15 Temmuz 2016’da yaşanan darbe girişiminde kayda alınan videolar yayınlandı. İlahiler okundu. Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması canlı olarak izlendi. Son olarak Mehteran takımı konseri sunuldu. Gecede vatandaşlara Kargı Belediyesi tarafından ikramlarda bulunuldu.

Anma programı sabah ezanına kadar tutulan demokrasi nöbetiyle son buldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
25 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti Kargı İlçe Teşkilatı, Türklük Günü Şöleni’ne katılıyor
Yaşam
49 Kez Görüntülendi.
Bülbül ve Kodal Ailelerinin Mutlu Günü: İrem ile Kenan hayatlarını birleştirdi
Sağlık
67 Kez Görüntülendi.
Sağlık alanında bir müjde daha: Kargı’ya Çocuk Doktoru kadrosu açıldı
Güncel
108 Kez Görüntülendi.
Kargı'dan Afrika’ya uzanan yardım eli
Eğitim
57 Kez Görüntülendi.
Minikler fotoğraflarla Kargı’yı tanıttı
Siyaset
63 Kez Görüntülendi.
‘Kargı için çok güzel gelişmeler oluyor’
Güncel
96 Kez Görüntülendi.
Osmancık TMO’ya Kargılı müdür
Eğitim
74 Kez Görüntülendi.
Kargı Atatürk İlkokulu’ndan örnek etkinlik: Ailemle kitap okuyorum
Güncel
41 Kez Görüntülendi.
‘Hizmet bir bayrak yarışıdır’
Siyaset
28 Kez Görüntülendi.
AK kadınlarda değerlendirme toplantısı