Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Seyir halindeki tır alev alev yandı

Çorum’un Osmancık ilçesinde, yurt dışına kozmetik ve tekstil ürünleri götüren tır seyir halinde iken alev aldı. Yangında tırda bulunan ürünlerin tamamı kül oldu.

Edinilen bilgilere göre, Gürcistan’a kozmetik ve tekstil ürünü götürdüğü öğrenilen Ferhat Fırat yönetimindeki tırın lastiği Kumbel köyü yakınlarında alev alması sonucu yanmaya başladı. Bir anda büyüyen alevler tırın dorse kısmına sıçradı. Yangını fark eden sürücü tırı yol kenarına çekerek kupa kısmını çekiciden ayırdı.

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine Çorum, Osmancık ve Kargı belediyesine ait çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Dorseden yükselen yoğun duman ve alevler nedeniyle polis ve jandarma ekipleri D-100 karayolunu bir süre trafiğe kapattı. Kısa sürede yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak soğutma çalışması yaparken trafik tali yoldan kontrollü olarak sağlandı. Yangında çekici de bulunan tekstil ve kozmetik ürünlerinin yanı sıra ayakkabı diğer eşyalar tamamen yandı.

Yangınla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Kargı
18 Kez Görüntülendi.
Nevzat Kuzu’dan Gazeteciler Günü’nde Anlamlı Ziyaret
Güncel
39 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli Gazeteciler Günü’nü kutladı
Güncel
48 Kez Görüntülendi.
Kargı’da aileler okuma halkasında buluştu
Güncel
112 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki tehlikeli köprü yenilendi
Eğitim
53 Kez Görüntülendi.
Öğrenciler pirinç ayıklayarak öğrenmenin keyfini yaşadı
Güncel
112 Kez Görüntülendi.
Kargı’da kaçak avcılığa fotokapan takibi
Siyaset
93 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki orman köylüsünün sesi TBMM’de
Siyaset
87 Kez Görüntülendi.
AK Parti Kargı’da sahaya güçlü mesaj verdi
Eğitim
62 Kez Görüntülendi.
Kargı’da “Ailemle Sahnedeyim” etkinliği büyük ilgi gördü
Eğitim
46 Kez Görüntülendi.
Minik eller geri dönüşümü sanata dönüştürdü