Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Akpınar TÜGVA toplantısına katıldı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı İbrahim Beşinci, Genel Başkan Yardımcısı Kariyer Yönetimi Başkanı Emrah Özgül ve Teşkilat Bölge Sorumlusu Osman Faruk Demirli ile birlikte Çorum ziyaretini gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarete TÜGVA Kargı İlçe Başkanı Ali Nejat Akpınar’da katıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu, beraberinde Genel Başkan Yardımcıları İbrahim Beşinci ve Emrah Özgül, İç Anadolu Bölge Sorumlusu Osman Faruk Demirli ile birlikte Çorum’a geldi.
TÜGVA Genel Merkez yöneticileri Çorum TÜGVA İl Temsilcisi Enes Kayabaşı ile birlikte Valimiz Mustafa Çiftçi’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Genel Başkan Enes Eminoğlu, Turgut Özal Konferans Salonu'nda Çorum il temsilciliğinin teşkilat buluşmasına katıldı. Toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat hazır bulundu. TÜGVA yöneticileri Hitit Üniversitesi’nde Eğitime Destek Platformu'nun düzenlediği programa katıldı. Üniversitede gerçekleşen programda AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, yer alırken, vakıf yönetiminin Rektör Ali Osman Öztürk ile ayrıca bir araya geldi. TÜGVA Çorum İl Temsilciliği’nin teşkilat buluşmaları toplantısına katılan Enes Eminoğlu, Türkiye’nin tarihi bir sürecin içerisinden geçtiğini belirterek gençlere mesaj verdi.
TÜGVA Çorum İl Temsilciliği’nin teşkilat buluşmaları toplantısı TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu’nun katılımıyla Turgut Özal Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya TÜGVA üyelerinin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat da katıldı. Toplantıda konuşan TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı, “Çorum teşkilatı olarak yaklaşık bir yılı aşkın süredir yaptığımız çalışmalarla dolu dizgin yolumuza devam ediyoruz.” dedi.  Bilinçli ve donanımlı bir teşkilat oluşturmak için çaba gösterdiklerini dile getiren Kayabaşı, mili ve manevi değerlerine önem veren, çağın şartlarına ayak uyduran, kutsal değerleri için bir adım geri durmayan bir gençlik oluşturmak için mücadele ettiklerini söyledi.
TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu da gençlere mesaj verdi. Türkiye Gençlik Vakfı olarak 2021 yılının Ayasofya’nın Fethi ve Fatih yılı olarak ilan ettiklerini belirten Eminoğlu, kulu bir yolculuğun içerisindeyiz” dedi.  Türkiye’nin kabuğunu aştığını ve bulunduğu coğrafyada söz sahibi olduğunu dile getiren Eminoğlu, “Tarihi bir sürecin içerisinden geçiyoruz. Tarihe altın harflerle yazılan bir döneme şahitlik ediyoruz. Bu dönemde daha fazla gayret etmeliyiz. Yapacağımız çalışmaların dünyanın  bütün mazlum ülkelerine etki edeceğini unutmayalım. Canla, başla, aşkla ve heyecanla gayret ederek bu çalışmanın içerisinde olacağız.” dedi.
Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı Enes Eminoğlu ayrıca Eğitime Destek Platformunun düzenlediği toplantıya katıldı.
Çorum Meslek Yüksek Okulu Ethem Erkoç Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Enes Eminoğlu Türkiye Gençlik Vakfı’nın faaliyetleri hakkında bilgiler vererek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Toplantı hediye takdimi ile sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
20 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti Kargı İlçe Teşkilatı, Türklük Günü Şöleni’ne katılıyor
Yaşam
45 Kez Görüntülendi.
Bülbül ve Kodal Ailelerinin Mutlu Günü: İrem ile Kenan hayatlarını birleştirdi
Sağlık
66 Kez Görüntülendi.
Sağlık alanında bir müjde daha: Kargı’ya Çocuk Doktoru kadrosu açıldı
Güncel
108 Kez Görüntülendi.
Kargı'dan Afrika’ya uzanan yardım eli
Eğitim
57 Kez Görüntülendi.
Minikler fotoğraflarla Kargı’yı tanıttı
Siyaset
63 Kez Görüntülendi.
‘Kargı için çok güzel gelişmeler oluyor’
Güncel
96 Kez Görüntülendi.
Osmancık TMO’ya Kargılı müdür
Eğitim
74 Kez Görüntülendi.
Kargı Atatürk İlkokulu’ndan örnek etkinlik: Ailemle kitap okuyorum
Güncel
41 Kez Görüntülendi.
‘Hizmet bir bayrak yarışıdır’
Siyaset
28 Kez Görüntülendi.
AK kadınlarda değerlendirme toplantısı