Kategoriler

KARGI GAZETESİ

'YEDAŞ ile ilgili konunun başından beri takipçisi olduk'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, Kargı'daki YEDAŞ İşletme Şefliği ile ilgili konunun başından beri takipçisi olduklarını söyledi.

Soruk, konuyla ilgili gerekli girişimlerde bulunduklarını dile getirerek, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Son günlerde ilçe gündemimizi oldukça meşgul eden ve vatandaşlarımızın tedirgin olmasına yol açan Yedaş Kargı İşletme Şefliği'nin kapatılması konusunda bu olayın ortaya çıktığı ilk günden bu yana konunun takipçisiydik.

Bugün bizzat Çorum YEDAŞ İl müdürümüzle görüşme sağladık. Konuyu İl Başkanımız Agah Karapıçak beye arz ettim ve kendiside konuyu yakından takip etti.

Bu durumun özeti şudur : İlçemizde Yedaş ilçe şefliği kapatılmayacak. Ülke genelinde 5 bölgede bu uygulamaya gidilmiştir. Bu uygulamayla da bölgelerde arıza sayılarına göre personel görevlendirmeleri yapılmıştır. Şuan Kargıda işleri aksatmayacak kadar personel kalmış olup gerektiği kadar mesai yapacaklardır ve bu uygulama neticesinde herhangi bir işten çıkarmada söz konusu değildir.

Ayrıca il müdürümüzden buradaki hiç bir işin aksamayacağı konusunda söz aldık. Bizde herhangi bir aksama olup olmayacağını takip edeceğiz, bir aksama olmaması ve hiç bir vatandaşımızın mağdur olmaması içinde gereğini yapacağız. Hemşerilerimiz ferah olsun millet için çalışan, Kargı için çalışan MHP her daim yanınızda.

Buradan halkı galeyana getirmek için çabalayan sosyal medyada kahramanlık çabasına düşen Kargı'ya muhalif olan kişilere ve partilere sesleniyorum, olaylardan nemalanma gafletine düşmeyin.

Madem Kargı'yı ve Kargı'lıyı düşünüyorsunuz o halde bunun için çabalayın laf ebeliği yapmaya çalışmayın. Çare arama zahmetinde bulunun. Kargı ve Kargılıya muhalif herkes bu tavsiyemi üzerine alabilir. Kargı bizim bu güzel memleket bizim’’ dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
21 Kez Görüntülendi.
Aynur ve Mustafa Can Cunedioğlu çiftinin nikahını Başkan Dereli kıydı
Güncel
13 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Akman, öğretmenlerle buluştu
Eğitim
29 Kez Görüntülendi.
Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Peker'den okullara “Öğretmenler Günü” ziyareti
Flaş Haber
54 Kez Görüntülendi.
Elektrikle balık avına suçüstü: Malzemelere el konuldu, balıklar geri salındı
Eğitim
50 Kez Görüntülendi.
Murat Peker:  “Öğretmenlik bir harfin kırk yıllık ağırlığını taşımaktır”
Eğitim
67 Kez Görüntülendi.
24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Kargı'da anma programı düzenlendi
Eğitim
24 Kez Görüntülendi.
Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu'nda DYK denetimi yapıldı
Güncel
40 Kez Görüntülendi.
Kargı'da Öğretmenler Günü törenle kutlandı
Güncel
45 Kez Görüntülendi.
Kargı Belediyesi'nden Öğretmenler Günü’ne Özel Kutlama programı
Eğitim
18 Kez Görüntülendi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Peker, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı