Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kargı’da siyasilerin YEDAŞ sessizliği...

Cuma günü gündeme getirdiğimiz YEDAŞ İşletme Şefliği’nin personel sayısında azaltmaya gideceği haberi sonrasında siyasetçiler resmen sessizliğe büründü.

Cuma günü YEDAŞ İşletme Şefliği’nin personel sayısında azaltmaya gideceği haberini gündeme getirmiştik. İlçedeki bir kuruluşun küçülmesine vatandaşlar yoğun tepki gösterdi. Haberimiz 12.000’in üzerinde kişi tarafından okunurken, sosyal medya mecralarında da yüzlerce kişi yorumlarıyla duruma tepki gösterdi.
Ancak vatandaşların bu derece yüksek tepkisi siyasilerin dikkatini çekmedi! Konuyla ilgili ne iktidar nede muhalefet kandından hiçbir açıklama yapılmaması da vatandaşların daha çok tepkisine neden oldu.

İKTİDAR KANADI SESSİZ

İktidar partisi Ak Parti’nin Kargı’daki temsilcileri konumundaki belediye başkanlığı ve Ak Parti İlçe Başkanlığı konuyla ilgili olumlu, olumsuz ya da en azından girişim yapıldığına dair bir açıklama bile yapma gereği duymadı. İlçe ve ilçe halkı için bu kadar önemli bir konuda iktidar temsilcilerinin sessiz kalmasına vatandaşlar yaptıkları yorumlarla tepki gösteriyor.

CHP, MHP ve İYİ PARTİ’DE SUSKUNLUĞUNU KORUYOR

İlginç olan asıl konu ise muhalefet partilerinin bu konuya sessiz kalması oldu.
Kargı’da Ak Parti dışında teşkilatı bulunan partiler CHP, MHP ve İYİ Parti’de konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapma gereği bile duymayarak sessizliğini korumayı tercih etti.
Kargılılar ise sosyal medya da yaptıkları yorumlarda Kargı için bu derece önemli bir konuda konuşmayan siyasi partileri ne zaman konuşacaklarını merak ediyorlar. Vatandaşlar, ‘Diyelim ki kimsenin elinden bir şey gelmiyor, çıkıp da en azından üzgünüz de mi diyemiyorlar’’ diyerek siyasi partilere tepki gösterdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
20 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti Kargı İlçe Teşkilatı, Türklük Günü Şöleni’ne katılıyor
Yaşam
45 Kez Görüntülendi.
Bülbül ve Kodal Ailelerinin Mutlu Günü: İrem ile Kenan hayatlarını birleştirdi
Sağlık
66 Kez Görüntülendi.
Sağlık alanında bir müjde daha: Kargı’ya Çocuk Doktoru kadrosu açıldı
Güncel
108 Kez Görüntülendi.
Kargı'dan Afrika’ya uzanan yardım eli
Eğitim
57 Kez Görüntülendi.
Minikler fotoğraflarla Kargı’yı tanıttı
Siyaset
63 Kez Görüntülendi.
‘Kargı için çok güzel gelişmeler oluyor’
Güncel
95 Kez Görüntülendi.
Osmancık TMO’ya Kargılı müdür
Eğitim
74 Kez Görüntülendi.
Kargı Atatürk İlkokulu’ndan örnek etkinlik: Ailemle kitap okuyorum
Güncel
41 Kez Görüntülendi.
‘Hizmet bir bayrak yarışıdır’
Siyaset
28 Kez Görüntülendi.
AK kadınlarda değerlendirme toplantısı