Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kargı YEDAŞ İşletme Şefliği personel azaltacak

Kargı’da elektrik dağıtım hizmetini veren YEDAŞ İşletme Şefliği’nin personel sayısında azaltma yapacağı ve ilçedeki 2 aracı teke düşürerek 1 araç ile arıza hizmeti vermek üzere personel bırakacağı öğrenildi.

Kargı’da elektrik dağıtım hizmeti veren Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. ilçedeki İşletme Şefliği’ndeki personel sayısında azaltma kararı aldığı öğrenildi. Kararla birlikte ilçede bulunan 2 araçtan birisi alınacak, 2 idari personel ve 7 teknik personeli bulunan YEDAŞ bu personellerden 5’ini ilçede bırakacak. Bu personellerde vardiya sistemiyle tek ekip şeklinde sadece arıza hizmeti verecek.
Diğer 2 idari personelin ise şeflikteki son çalışmaları yürüttüğü, kısa süre sonra Osmancık ilçesine gönderileceği öğrenilirken, arıza ekibinde yer alan 2 personel ise başka ilçelere gitmeyi kabul etmediği için işten ayrılma kararı aldığı öğrenildi.
Vatandaşlar Kargı’da tek ekiple arıza hizmetinin verimli bir şekilde yürütülemeyeceğini ayrıca ilçe 9 kişiye istihdam sağlayan bir kuruluşun sessiz sedasız küçültülmesine tepki gösteriyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
25 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti Kargı İlçe Teşkilatı, Türklük Günü Şöleni’ne katılıyor
Yaşam
49 Kez Görüntülendi.
Bülbül ve Kodal Ailelerinin Mutlu Günü: İrem ile Kenan hayatlarını birleştirdi
Sağlık
67 Kez Görüntülendi.
Sağlık alanında bir müjde daha: Kargı’ya Çocuk Doktoru kadrosu açıldı
Güncel
108 Kez Görüntülendi.
Kargı'dan Afrika’ya uzanan yardım eli
Eğitim
57 Kez Görüntülendi.
Minikler fotoğraflarla Kargı’yı tanıttı
Siyaset
63 Kez Görüntülendi.
‘Kargı için çok güzel gelişmeler oluyor’
Güncel
96 Kez Görüntülendi.
Osmancık TMO’ya Kargılı müdür
Eğitim
74 Kez Görüntülendi.
Kargı Atatürk İlkokulu’ndan örnek etkinlik: Ailemle kitap okuyorum
Güncel
42 Kez Görüntülendi.
‘Hizmet bir bayrak yarışıdır’
Siyaset
28 Kez Görüntülendi.
AK kadınlarda değerlendirme toplantısı