Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Belediye'den ''ağaç kesim'' açıklaması

Kargı Belediye Başkanlığı, CHP Belediye Meclis Üyesi Sonay Ergül'ün sosyal medyada gündeme getirdiği ağaç kesimi ile ilgili açıklama yaptı.

"İlçemiz çayır mevkiinde bulunan Mihrihatun Mahallesi 214 ada 1 parsel ve 213 ada 2 parsel nolu taşınmazlar üzerindeki belediyemize ait olan kavak ağaçlarının, bir kısmının yaşlı çürük bazılarının da dallarının kurumuş tepelerinin kırılmış olması nedeniyle, belediye encümenince durum değerlendirmesi yapılmış olup, 10.11.2020 tarih ve 72 sayılı karar alınmıştır.
Alınan kararda, ağaçların yaşlı gövdelerinin çürümüş, tepelerinin kırılmış olması dallarının kuruması nedeniyle can ve mal güvenliği açısından tehlike oluşturmasından dolayı kavak ağaçlarının kesilerek belediyemiz ihtiyaçlarında kullanılması ihtiyaç fazlası olanlarının ise nizami istiflerinin yapılıp açık artırma ihalesi ile satılması kararlaştırılmıştır. " 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Kargı
22 Kez Görüntülendi.
Nevzat Kuzu’dan Gazeteciler Günü’nde Anlamlı Ziyaret
Güncel
43 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli Gazeteciler Günü’nü kutladı
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Kargı’da aileler okuma halkasında buluştu
Güncel
124 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki tehlikeli köprü yenilendi
Eğitim
54 Kez Görüntülendi.
Öğrenciler pirinç ayıklayarak öğrenmenin keyfini yaşadı
Güncel
115 Kez Görüntülendi.
Kargı’da kaçak avcılığa fotokapan takibi
Siyaset
96 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki orman köylüsünün sesi TBMM’de
Siyaset
87 Kez Görüntülendi.
AK Parti Kargı’da sahaya güçlü mesaj verdi
Eğitim
64 Kez Görüntülendi.
Kargı’da “Ailemle Sahnedeyim” etkinliği büyük ilgi gördü
Eğitim
46 Kez Görüntülendi.
Minik eller geri dönüşümü sanata dönüştürdü