Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kargı'ya doğalgaz sözü!

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya, Kargı'nın en kısa sürede doğalgaza kavuşacağının sözünü verdi. 

Kargı'yı ziyaretinde bir vatandaşın "Sayın vekilim seçimde doğalgaz sözü vermiştiniz ne oldu doğalgaz" sorusunu yanıtlayan Milletvekili Kaya, "Söz verdik yapacağız. Diğer ilçelerimiz nasıl doğalgaza kavuşmuşsa Kargı'mızda doğalgaza kavuşacak" cevabını verdi.
Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya Kargı’da esnaf ziyareti yaptı.
Kargı Ziyaretine ilk olarak belediye Ziyareti ile başlayan Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’yı belediye binası önünde Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri Nevzat Kuzu, İbrahim Eken, Abdulaziz Akgül, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı ve belediye meclis üyesi Esra Peker, İl Genel Meclis Üyeleri Vahit Kabakçı, Ahmet Devrez ve parti yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Kargı Belediye Başkanı Zeki Şeni makamında ziyaret eden milletvekili Oğuzhan Kaya, Başkan Şen’le ilçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Ziyaretinin amacının Koronavirüs sürecinde esnafın yanında olmak, dertlerini dinlemek olduğunu belirten Milletvekili Kaya, daha sonra belediyeden ayrılarak esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaflara kolay bir süreçten geçilmediğini belirten Kaya koranavirüs’ün tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de etkilediğini ancak hükümetin tüm tedbirleri alarak bu süreci en az etkiyle kapatmak için çalıştığını söyledi.

VATANDAŞ DOĞALGAZI SORDU

Milletvekili Kaya’nın esnaf ziyareti sırasında yolda karşılaşıp sohbet ettiği bir vatandaş Kaya’ya doğalgazı sordu. "Sayın vekilim seçimde doğalgaz sözü vermiştiniz ne oldu doğalgaz" diyen vatandaşa Milletvekili Kaya, söz verdik yapacağız, diğer ilçelerimize nasıl geldiyse Kargı’mıza da gelecektir. İçiniz rahat olsun" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
9 Kez Görüntülendi.
Kargı’nın köylerinde yağmur duasına çıkıldı
Sağlık
5 Kez Görüntülendi.
Gökhan Bilgili: ‘Hasta-çalışan ilişkisinde en önemli etken doğru iletişim kurulması’
Güncel
18 Kez Görüntülendi.
“Bu Sahne Aynı Biz”sahnelendi
Güncel
30 Kez Görüntülendi.
Kargı Belediyesi tabelasını yeniledi: T.C. ibaresi eklendi
Güncel
24 Kez Görüntülendi.
Ekrem Keçeli’den dev sanayi iş yerleri projesi
Güncel
33 Kez Görüntülendi.
Kargı Kaymakamı Taha Soydaş’a veda
Güncel
14 Kez Görüntülendi.
Kargı Köylere Hizmet Götürme Birliği meclis üyeleri seçildi
Siyaset
9 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Tahtasız: Yol ve internet sorunun takipçisi olacağız
Güncel
8 Kez Görüntülendi.
Başhekim ve Hastane Müdüründen gazetemize ziyaret
Güncel
10 Kez Görüntülendi.
Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri belirlendi