Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Okul Müdürleri geçmiş ve gelecek eğitim yılını görüştü

Kargı Milli Eğitim Müdürlüğü okul müdürleri ile gerçekleştirdiği toplantıda geçmiş eğitim yılını değerlendirdi. Gelecek eğitim yılı ile ilgili alınacak covid-19 tedbirlerini görüşüldü.

2020- 2021 öğretim yılı sene başı müdürler kurulu toplantısını bu gün Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Tüm okul ve kurum müdürlerinin katıldığı toplantıda geçtiğimiz yılın bir değerlendirmesini yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç bu öğretim yılında uygulanacak eğitim yöntemleri ve covid-19 tedbirleri konusunda da açıklamalar da bulundu.
18 Eylül’e kadar eğitimin uzaktan ve canlı eba ile tv üzerinden yapılacağını söyleyen Genç, bu sürede tüm öğretmen arkadaşların canlı ders anlatımında görev alacağını söyledi. 2020 lgs sınav sonuçlarının il geneli analizi üzerinde de duran millî eğitim müdürü Ahmet Genç, ilçemizin başarı çıtasındaki yerinden memnun olduğunu ancak önümüzdeki yıllarda daha üstün başarılar beklediğini söyledi. Özellikle fen bilgisi dersindeki Türkiye ortalamasının üzerindeki başarı ve diğer derslerdeki başarıdan dolayı tüm paydaşlarımızı kutluyorum dedi. Şube müdürleri Uğur Uluçay ile Kenan Yıldız 'ın bölümleri ile yaptıkları açıklamalardan sonra okul ve kurum müdürlerinin dilek ve temennilerinin alınmasından sonra toplantı Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç 'in sağlıklı, güzel ve yüz yüze eğitime kavuşmak için Maske&Mesafe&Hijyen kurallarına uymak üzere iyi temennileriyle sonlandı.
Toplantı covid-19 tedbirleri kapsamında mesafeli ve maskeli kuralına uygun şekilde yapıldı. Giriş ve çıkışlarda dezenfektan kullanıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
18 Kez Görüntülendi.
Üretim ve Standardizasyon tatbikatı yapıldı
Güncel
20 Kez Görüntülendi.
Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığına dikkat!
Sağlık
19 Kez Görüntülendi.
Fıtıkların çeşitleri neler? En sık hangileri görülüyor?
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Tahtasız, Dereli ve Dümenci’yi mecliste ağırladı
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Dereli: 1 Mayıs dayanışmanın, mücadelenin, kardeşliğin günüdür
Güncel
151 Kez Görüntülendi.
Kargı’nın köylerinde yağmur duasına çıkıldı
Sağlık
22 Kez Görüntülendi.
Gökhan Bilgili: ‘Hasta-çalışan ilişkisinde en önemli etken doğru iletişim kurulması’
Güncel
50 Kez Görüntülendi.
“Bu Sahne Aynı Biz”sahnelendi
Güncel
79 Kez Görüntülendi.
Kargı Belediyesi tabelasını yeniledi: T.C. ibaresi eklendi
Güncel
78 Kez Görüntülendi.
Ekrem Keçeli’den dev sanayi iş yerleri projesi