Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kırkdilim 2021 sonuna bitecek

Karayolları 7.Bölge Müdürü Murat Gönenli, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda tamamlanmış ve devam eden projeleri anlattı.

Vali Mustafa Çiftçi'nin Kırkdilim sorusu üzerine ise Bölge Müdürü Gönenli, 2021 yılı sonuna kadar projeyi bitirmeyi hedeflediklerini ve trafiğe kapatılan yolun eylül ayına kadar tamamlanıp normal seyrine döneceğini belirtti.

Gönenli'nin konuşmasının ardından Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü söz alarak, Bayat Kavşağı'nda kazalar yaşandığını söyleyerek, bölgede yer alan duvarın tehlike arz ettiğini anlattı. Başkan Ünlü, kavşakta korkuluk yapılmasını talep etti.

Murat Gönenli de kavşak talebi doğrultusunda çalışmalar yapacaklarını ancak duvar için bir oto korkuluk olmasa bile farklı bir çözüm getirmek için uğraşacaklarını dile getirdi. Gönenli, Bayat'ın içinin yol ağında olmasına rağmen şu anki imkanla ve bu mevsimden sonra 2021 yılına kadar çalışma yapılmasının mümkün olmayacağını söyledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Kargı
22 Kez Görüntülendi.
Nevzat Kuzu’dan Gazeteciler Günü’nde Anlamlı Ziyaret
Güncel
43 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli Gazeteciler Günü’nü kutladı
Güncel
54 Kez Görüntülendi.
Kargı’da aileler okuma halkasında buluştu
Güncel
124 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki tehlikeli köprü yenilendi
Eğitim
54 Kez Görüntülendi.
Öğrenciler pirinç ayıklayarak öğrenmenin keyfini yaşadı
Güncel
115 Kez Görüntülendi.
Kargı’da kaçak avcılığa fotokapan takibi
Siyaset
96 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki orman köylüsünün sesi TBMM’de
Siyaset
87 Kez Görüntülendi.
AK Parti Kargı’da sahaya güçlü mesaj verdi
Eğitim
64 Kez Görüntülendi.
Kargı’da “Ailemle Sahnedeyim” etkinliği büyük ilgi gördü
Eğitim
46 Kez Görüntülendi.
Minik eller geri dönüşümü sanata dönüştürdü