Kategoriler

KARGI GAZETESİ

‘Yangına en hazır ekip’ seçildi

Kargı Orman İşletme Müdürlüğü bölgeler arası düzenlenen ‘’Yangına en hazır ekip’’ yarışmasında birinci oldu.

Çorum, Tokat, Samsun ve Amasya illerindeki Orman İşletme Müdürlükleri’nden 13 ekibin yarıştığı yarışmada Kargı Orman İşletme Ekibi 100 puan üzerinden 99.67 puan alarak açık ara birinci olurken, yarışmada Vezirköprü ekibi ikinci, Çorum ekibi ise üçüncü oldu.
Yangın sezonu başlangıcında yapılan yarışma ile ekiplerin yangına ne kadar hazır olduğu tespit edildi. Kargı ekibi çıkabilecek yangınlara en hızlı ve en etkili şekilde müdahale edebileceğini ispatladı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kargı Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar, ‘’İşletme Müdürlüğümüzün yangın ekibi, düzenlenen yarışmada mücadele eden toplam 12 rakibini geride bırakarak ilçemizi ve işletmemizi gururlandırmış, Kargı ormanlarının emin ellere teslim edildiğini ispatlamışlardır. Ekibimi tebrik ediyorum Başarılarının devamını diliyorum’’ dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
22 Kez Görüntülendi.
Aynur ve Mustafa Can Cunedioğlu çiftinin nikahını Başkan Dereli kıydı
Güncel
13 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Akman, öğretmenlerle buluştu
Eğitim
30 Kez Görüntülendi.
Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Peker'den okullara “Öğretmenler Günü” ziyareti
Flaş Haber
54 Kez Görüntülendi.
Elektrikle balık avına suçüstü: Malzemelere el konuldu, balıklar geri salındı
Eğitim
50 Kez Görüntülendi.
Murat Peker:  “Öğretmenlik bir harfin kırk yıllık ağırlığını taşımaktır”
Eğitim
67 Kez Görüntülendi.
24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Kargı'da anma programı düzenlendi
Eğitim
24 Kez Görüntülendi.
Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu'nda DYK denetimi yapıldı
Güncel
41 Kez Görüntülendi.
Kargı'da Öğretmenler Günü törenle kutlandı
Güncel
46 Kez Görüntülendi.
Kargı Belediyesi'nden Öğretmenler Günü’ne Özel Kutlama programı
Eğitim
18 Kez Görüntülendi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Peker, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı