Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Alapala, zor günlerinde Çorum halkının yanında

Değirmen teknolojileri sektöründe dünyanın en büyük iki firmasından biri olan Alapala, geçirmekte olduğumuz zor süreçte sosyal sorumluluğunun bilincinde bir kurum olmanın en güzel örneğini gösterdi.

Kovid-19 salgını nedeniyle dünyada ve ülkemizde yaşanan zor süreçte tüm sektörlerden şirketlerin örnek tutumları ve sorumlu davranışları geleceğimize dair umut ışıklarını yanık tutmamıza neden oluyor.

Alapala Makina Çorum’da yaşayan ve karantina uygulaması nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü büyüklere muhtarlıklarla koordinasyon halinde yardım kolilileri dağıtımı gerçekleştirerek, ihtiyaçlarını giderme konusunda öncülük yapıyor.

1954 yılında Çorum’da başlayan hikâyeleri ile sektöründe dünyanın önde gelen iki firmasından biri olan Alapala Makina, doğduğu topraklara olan sorumluluk bilinci ile şehrin ekonomik refahı için gerçekleştirdiği çalışmalarının yanında, salgın döneminde de zor durumda kalan 65 yaş üstü büyüklerine destek vermeye devam edecek.

Alapala Hakkında:

1954 yılında kurulan Alapala Makina, Alapala Grubu’nun en eski ve en bilinen firmasıdır. Kendi sektöründe dünyanın önde gelen iki firmasından biri olan Alapala Makina, sahip olduğu gelecek vizyonu ile bu alandaki liderlik için yarışmaktadır. Üretiminin yüzde 95’ini ihraç eden ve “Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı” arasında yer alan Alapala Makina, her kapasitede anahtar teslim tesisler kurmaktadır. Firmanın; Almanya, Fransa, İtalya ve ABD gibi gelişmiş sanayi ülkeleri dâhil, dört kıtada 100’den fazla ülkede kurduğu çok sayıda anahtar teslim fabrika referansı bulunmaktadır.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
75 Kez Görüntülendi.
Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli’den Hacı Odabaş’a ziyaret
Asayiş
73 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki orman yangını korkuttu
Eğitim
126 Kez Görüntülendi.
KARGI’YA OKUMAYI SEVDİREN ADAM
Güncel
55 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli, makamını çocuklara emanet etti
Güncel
71 Kez Görüntülendi.
Kargı’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı
Güncel
45 Kez Görüntülendi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Uluçay: 23 Nisan bir milletin küllerinden doğuşunun ilanıdır
Güncel
42 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı
Güncel
84 Kez Görüntülendi.
Kargı Kaymakamlığı, Muhammet Ali Özkan'a emanet
Spor
74 Kez Görüntülendi.
Kargı Tarihi Yağlı Güreşlere hazırlanıyor
Güncel
44 Kez Görüntülendi.
Kargı Gazetesi’nden Başkan Hamit Dereli’ye hayırlı olsun ziyareti