Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Öğretmenlere 15 Temmuz semineri düzenlendi

Kargı’da Kargı ÇPAL Konferans salonunda öğretmenlere 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma kapsamında Milli Birlik ve Beraberlik ve Demokratik Katılım konusunda seminer düzenlendi.

Kargı’da Kargı ÇPAL Konferans salonunda öğretmenlere 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma kapsamında Milli Birlik ve Beraberlik ve Demokratik Katılım konusunda seminer düzenlendi.

Konferansta konuşma yapan Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç Milli Birlik ve Beraberliğin önemime vurgu yaparak “Dinimiz bir vücud gibi olmamızı ve birbirimize karşı hürmetkâr bulunmamızı emreder. Binaenaleyh; tam birlik ve beraberlik içerisinde milletimizin ve memleketimizin yükselmesi için çalışmak hem millî ve hem de dinî borcumuzdur. Her karış toprağı aziz şehitlerimizin mukaddes kanları ile sulanmış bulunan bu cennet vatan bizden bunu bekler. Artık uyanalım. Necip milletimizin¸ aziz memleketimizin ve cennet vatanımızın rahat ve huzur içinde yaşamasını¸ elbirliği ile temine çalışalım. Hiçbir kötü hareketimizle onları rencide edecek halde bulunmayalım.”

“İlçemizde halkımıza ve öğrencilerimize hizmet yarışında bir olalım,birlik olalım,proje üretelim vatanımıza milletimize hayırlı evlatlar yetiştirelim.Farklılıklarımızı zenginliğe dönüştürelim.Okul kapısından girdiğimizde gülümsemeyi,selamlaşmayı,hayır dualar etmeyi unutmayalım.Huzur okul kapısında başlar unutmayalım.”

“Çocuklarımıza değer verelim. Her çocuk bir incidir.Bir değerdir. Hayallerini ,umutlarını ,dertlerini dinleyelim,”Biz onlara sevgi ile yaklaşmazsak yarının huzur dünyasını meydana getiremeyiz” dedi.

“Biz bir çok badirelerden geçerek bu günlere geldik. 60 darbeleri,70 darbeleri,80 darbeleri ve 15 Temmuz. O günleri gördüğümüz için bu günlerin değerini iyi biliriz. Bu günlerimize şükür edelim.Bu coğrafyada hiçbir zaman iç ve dış düşmanlar bizleri rahat bırakmayacaktır. 15 Temmuz tüm düşmanların üzerinde ittifakla planladıkları bir darbe girişimidir,uyanık olalım” dedi.

İlçe milli Eğitim Şube müdürü Muhsin Yıldız: Demokrasinin önemine vurgu yaparak,demokratik katılım konusunda sunum yaptı.

Toplantı “Allah Bir Daha 15 Temmuzlar Yaşatmasın”temennisi İle sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
15 Kez Görüntülendi.
KGK Yönetim Kurulu İstanbul’da toplandı
Turizm
74 Kez Görüntülendi.
Kargı’nın doğa harikası Abdullah Yaylası turizme kazandırılacak
Güncel
56 Kez Görüntülendi.
Kargı’da ''Orman Benim'' etkinliği
Güncel
24 Kez Görüntülendi.
Türkmen Bakan Maruf ve heyetinin KGK ziyareti
Güncel
38 Kez Görüntülendi.
Üretim ve Standardizasyon tatbikatı yapıldı
Güncel
27 Kez Görüntülendi.
Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığına dikkat!
Sağlık
23 Kez Görüntülendi.
Fıtıkların çeşitleri neler? En sık hangileri görülüyor?
Siyaset
58 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Tahtasız, Dereli ve Dümenci’yi mecliste ağırladı
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Dereli: 1 Mayıs dayanışmanın, mücadelenin, kardeşliğin günüdür
Güncel
170 Kez Görüntülendi.
Kargı’nın köylerinde yağmur duasına çıkıldı