Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Tolgay Arslan ile Musa Çağıran, teskere sevinci yaşadılar

Çorum’da 21 gün bedelli askerlik yapan Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor’un başarılı oyuncuları Tolgay Arslan ile Musa Çağıran teskere sevinci yaşadı.

Çorum’da 21 gün bedelli askerlik yapan Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor’un başarılı oyuncuları Tolgay Arslan ile Musa Çağıran teskere sevinci yaşadı.

Çorum İl Jandarma Alay Komutanlığı bünyesinde askerlik görevini tamamlayan asker için yemin töreni düzenlendi.

Törene İl Jandarma Komutanı J. Alb. Abdurrahim Başbuğ, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, İl Nüfüs Müdürü Aziz Önal ve asker aileleri katıldı.

Törende Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor’un başarılı oyuncuları Tolgay Arslan ile Musa Çağıran da teskere sevinci yaşadı.

Arslan’ı yemin töreninde babası Erhan Arslan ve annesi Ayşegül Arslan, Çağıran’ı ise eşi Burcu çocukları Emir ve Haktan yalnız bırakmadı. Yemin törenine katılan diğer askerlerin aileleri ünlü futbolculara yoğun ilgi gösterdi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
55 Kez Görüntülendi.
Hamit Dereli: ‘Kargı Belediyesi tarihinin en büyük ihalelerini çoktan gerçekleştirmiştir’
Spor
39 Kez Görüntülendi.
Sporla Bütünleşen Kargı Halkı, Voleybol Turnuvasında Buluştu
Eğitim
14 Kez Görüntülendi.
Kargı’da Engelliler Haftası'nda “Sevgi Tüm Engelleri Aşar” mesajı verildi
Güncel
54 Kez Görüntülendi.
Yerel kalkınmaya ‘kadın’ dokunuşu 
Güncel
20 Kez Görüntülendi.
Kargı’da Tarımsal Kuraklıkla Mücadele Kursu tamamlandı
Güncel
46 Kez Görüntülendi.
Kargı Belediyesi parke ve bordür taşı satın alacak
Güncel
27 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Akman, esnafın taleplerini dinledi
Güncel
39 Kez Görüntülendi.
Kargı’da hamam kültürü yaşatılacak
Güncel
44 Kez Görüntülendi.
Hacıhamza’da anneler günü etkinliği
Siyaset
35 Kez Görüntülendi.
‘’Milletin Vekâleti Terörle Pazarlık İçin Değil, Hesap Sormak İçindi! Değiştiyseniz Referandumla Milletimize Onaylatın’’