Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Ülkü Ocakları’ndan çocuk istismarına pankartlı tepki

Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanlığı, son günlerde sıkça gündeme gelen çocuk istismarına tepki göstermek için pankart çalışması yaptı.

Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanlığı, son günlerde sıkça gündeme gelen çocuk istismarına tepki göstermek için pankart çalışması yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, "Son günlerde gerçekleşen çocuk istismarı vakalarını basın yayın aracılığıyla eshefle takip ediyoruz. Bu konuyla ilgili tepkimizi ortaya koyarak milletimizin dikkatini bu konu üzerine çekmemiz gerektiğini düşündük ve kendimize vazife edinerek pankart çalışması yaptık. Özelliklede bu sapkınlığın bir hastalık olduğunu söyleyerek basite indirgemenin en büyük yanlış olduğunu ve buna benzer başka olayların gerçekleşmesinin önünü açtığını düşünüyorum. Çocuk tecavüzünün hiç bir kelime ile izahı yoktur. Çocuğa tecavüz eden sapkın pedofili değil şerefsizdir. Şerefsiz kelimesi de azdır bu durumu açıklamak için lakin okuyuculara olan saygımdan bu kelime ile yetiniyorum. Çocuklarımıza sahip çıkalım, susmayalım, benim başıma gelmez demeyelim tepkimizi gösterelim’’ şeklinde konuştu.

Daha sonra ülkücü gençler tarafından Ülkü Ocakları binası ve D-100 Karayolu üzerindeki üst geçitlere ‘Çocuk istismarı pedofili değil şerefsizliktir’ yazılı pankartlar asılarak tepki gösterildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
9.Türk Dünyası Belgesel Film Festivali müracaatları devam ediyor
Güncel
58 Kez Görüntülendi.
DOĞA HARİKASI BU YER KARGI’DA
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Kargı'nın Seki yolunda heyelan
Güncel
33 Kez Görüntülendi.
KGK Yönetim Kurulu İstanbul’da toplandı
Turizm
97 Kez Görüntülendi.
Kargı’nın doğa harikası Abdullah Yaylası turizme kazandırılacak
Güncel
75 Kez Görüntülendi.
Kargı’da ''Orman Benim'' etkinliği
Güncel
29 Kez Görüntülendi.
Türkmen Bakan Maruf ve heyetinin KGK ziyareti
Güncel
43 Kez Görüntülendi.
Üretim ve Standardizasyon tatbikatı yapıldı
Güncel
30 Kez Görüntülendi.
Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığına dikkat!
Sağlık
28 Kez Görüntülendi.
Fıtıkların çeşitleri neler? En sık hangileri görülüyor?