Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kargı’da 9 hasta sandığa götürüldü

Kargı’da 9 hasta, Evde Sağlık Hizmetleri aracı ve ambulanslar ile sandığa götürülerek, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde oy kullandırıldı.

Kargı’da 9 hasta, Evde Sağlık Hizmetleri aracı ve ambulanslar ile sandığa götürülerek, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde oy kullandırıldı.

Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında; 31 Mart yerel seçimlerinde, hastanede yatan ve evde sağlık hizmeti alan hastaların oy kullanması için çalışma yapıldı. Oy kullanmak isteyen hastalar ekipler tarafından; hastaneden ve evlerinden ambulans ve araçlarla alınarak oy kullanacakları sandıklara götürüldü.

Bu kapsamda ekipler Kargı’da 9 hastaya ulaşıp sandıklara götürerek oy kullanma işlemlerini gerçekleştirdi. Evlerinden ve hastaneden alınan hastalar sağlık personelleri eşliğinde oy kullandıktan sonra evlerine ve hastaneye tekrar götürüldü.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“18.01.1984 tarihli ve 18285 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 2972 sayılı ‘Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimi Hakkında Kanun’ kapsamında 31 Mart 2019 tarihinde Mahalli İdareler Genel Seçimleri yapılmıştır. İlimizde, sağlık hizmetlerindeki aksamaya mahal vermeden hastanelerimizde yatan ve Evde Sağlık kapsamında sağlık hizmeti alan hastalarımızdan Kargı’da 9 toplamda 143 hasta oy kullanmak üzere ambulans ve evde sağlık hizmet araçları ile oy verecekleri merkezlere götürülerek, oy kullanmalarına müteakiben hastane ve evlerine hastalarımız geri getirilmiştir.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
18 Kez Görüntülendi.
AK Parti'de İlçe Başkanları ile bir araya gelindi: Şehrin öncelikli gündemi masaya yatırıldı
Güncel
55 Kez Görüntülendi.
Birleşik Emekliler Sendikası Kargı’da güç kazandı: Başkan Dereli ve CHP İlçe Başkanı sendikaya üye oldu
Güncel
96 Kez Görüntülendi.
Başkan Aşgın’dan sert uyarı: “Adres manipülasyonu devleti yanıltmaktır”
Kargı
60 Kez Görüntülendi.
Kargı Belediye Başkanı Dereli’den Çağrı: “İlçemizin Gücü İçin İkametinizi Kargı’ya Taşıyın”
Yaşam
69 Kez Görüntülendi.
Nazmi Yağcı hayatını kaybetti
Yaşam
491 Kez Görüntülendi.
Kargı’da yürek yakan veda: Minik Esma’nın cenaze namazını babası kıldırdı
Siyaset
76 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti'den esnafa akşam ziyareti: Sorun ve talepleri dinlediler
Sağlık
56 Kez Görüntülendi.
Kargı Devlet Hastanesi’nde Güvenlik Sistemleri yenilendi
Güncel
80 Kez Görüntülendi.
Kargı'ya yeni Hakim ve Savcı atandı
Güncel
48 Kez Görüntülendi.
Kargı’da pansiyonlarda denetim: Öğrencilerin barınma koşulları yerinde incelendi