Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kargı 125. Yıl Anaokulu minikleri doyasıya eğlendi

Kargı 125. Yıl Anaokulu öğrencileri, Bırıcık Çocuk Tiyatrosunun sunduğu "Ressam Tilki ve Pinokyo" oyunuyla hem eğlendi, hem de hoş vakit geçirdiler.

Kargı 125. Yıl Anaokulu öğrencileri, Bırıcık Çocuk Tiyatrosunun sunduğu "Ressam Tilki ve Pinokyo" oyunuyla hem eğlendi, hem de hoş vakit geçirdiler.

Bırıcık Çocuk Tiyatrosu 2018-2019 okul sezonu oyunları Kargı 125. Yıl Anaokulu binasında sergilendi.

Bırıcık Tiyatrosunun yetenekli oyuncuları tarafından ressam tilki ve pinokyo karakterleri ile canlandırdıkları oyunlar, miniklerin büyük ilgisini çekti ve doyasıya eğlendiler.

Öğrenciler, öğretmenler ve velilerin izlediği tiyatro gösterisi oldukça başarılı geçti.

Tiyatro gösterisinin ardından konuşan Okul Müdürü Arife Açıkbaş; "Okulumuzun kültürel faaliyetleri kapsamında öğrencilerimize tiyatro gösterisi sunduk. Öğrencilerimiz gösteriden güzel keyif aldılar. Öğrencilerimizin mutluluğu bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Bu tür etkinliklerimiz yıl içerisinde devam edecek" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
11 Kez Görüntülendi.
"Annelere Sözümüz Var: Yapılanı Koruyacağız, Eksikleri Biz Tamamlayacağız"
Güncel
24 Kez Görüntülendi.
Kargı’da “Orman Benim” etkinliği düzenlendi
Güncel
36 Kez Görüntülendi.
Gülhan Demiral’a sağlık teşekkürü
Sağlık
27 Kez Görüntülendi.
Kargı’ya yeni Çocuk Uzmanı: Ceren Akdağ atandı
Sağlık
46 Kez Görüntülendi.
Kargı’da 'Sağlık' altyapısı güçleniyor
Eğitim
41 Kez Görüntülendi.
Ali Turgay Karayel, Kargı’da öğretmenlerle bir araya geldi
Eğitim
40 Kez Görüntülendi.
Hatice Akpınar’a Avrupa ve Ulusal Kalite etiketi ödülü
Yaşam
55 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli nikâh kıydı
Güncel
35 Kez Görüntülendi.
Hacıveli Köyü doğal güzellikleriyle büyülüyor
Eğitim
33 Kez Görüntülendi.
Hitit Üniversitesi Kargı MYO’da İş Sağlığı ve Güvenliği Paneli düzenlendi