‘Yangına en hazır ekip’ seçildi
banner110

Çorum, Tokat, Samsun ve Amasya illerindeki Orman İşletme Müdürlükleri’nden 13 ekibin yarıştığı yarışmada Kargı Orman İşletme Ekibi 100 puan üzerinden 99.67 puan alarak açık ara birinci olurken, yarışmada Vezirköprü ekibi ikinci, Çorum ekibi ise üçüncü oldu.
Yangın sezonu başlangıcında yapılan yarışma ile ekiplerin yangına ne kadar hazır olduğu tespit edildi. Kargı ekibi çıkabilecek yangınlara en hızlı ve en etkili şekilde müdahale edebileceğini ispatladı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kargı Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar, ‘’İşletme Müdürlüğümüzün yangın ekibi, düzenlenen yarışmada mücadele eden toplam 12 rakibini geride bırakarak ilçemizi ve işletmemizi gururlandırmış, Kargı ormanlarının emin ellere teslim edildiğini ispatlamışlardır. Ekibimi tebrik ediyorum Başarılarının devamını diliyorum’’ dedi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.