Ülkemizi fidanlarla donatacağız
banner110

2021 iş programları doğrultusunda yürütülen ormancılık faaliyetlerin takip, denetim ve incelemeleri yerinde değerlendiren Bölge Müdürü Oflu bölgede yürütülen ormancılık faaliyetlerin son durumları hakkında bilgiler almak, denetim ve incelemelerde bulunmak için ziyaretlerini sürdürdü. Denetim ve incelemelerini tamamlayan Bölge Müdürü Halil Oflu konuyla ilgili yaptığı açıklamada;
‘Her zamandan daha çok çalışmak ve memleketimize daha fazla yeşil alan kazandırmak mecburiyetindeyiz.
İklim değişikliğinin hava sıcaklıkları ve yağışlar üzerindeki etkisi tüm dünyada ve ülkemizde yıkıcı sonuçlar doğurmaktadır.
"Sıcaklığın ve yağışın yıl içindeki düzensizliği doğal sistemi etkiliyor"
Bu dengeyi sağlamak için doğa ve çevreye karşı duyarlı olmak, var olan orman alanlarını korumak, çoğaltmak gerekmektedir.
Bir yanımız yangın bölgelerinde alevlere karşı cephe savaşında, bir yanımız sel bölgelerinde afet ve kurtarma çalışmalarında, bir yanımızla da ormansız alanları yeşillendirmeye çalışmaktayız.
Yemyeşil bir memleket oluşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz’’ dedi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.