Tünellerde ve bölünmüş yolda çalışmalar sürüyor
banner110

Milletvekili Kaya, "Ülkemizin içinde bulunduğu zor şartlara rağmen Kargı-Osmancık Dodurga-Laçin-Oğuzlar ilçelerimiz başta olmak üzere İç Anadolu ile Karadeniz Bölgesinde yer alan bir çok Çorum'da yaşayan vatandaşlarımıza ulaşım kolaylığı sağlayacak yol yapımının hız kesmeden devam etmesi için sık sık alanda incelemelerde bulunuyoruz" dedi.

Milletvekili Av. Kaya, konuya ilişkin şunları söyledi:

"Osmancık-Laçin arası 25 kilometrelik ve Laçin-Çorum arasındaki 15 kilometrelik bölümde çalışmalara hız verilmiştir. Toplam proje maliyetinin büyük bir bölümünü oluşturan Kırkdilim tünellerinden T2 ve T3 tünellerinin kazı çalışmaları tamamen bitmiştir. Yani 2 tünelde ışığı görmüş durumdayız. T1 tüneli kazı çalışmalarının yüzde 80'i tamamlanmıştır. Ayrıca tünellerin dış mekanlarında yapılacak çalışmalar %70 oranında bitirilmiştir. Vatandaşlarımızın değişen iklim şartlarında daha konforlu daha güvenli ve daha kısa sürede ulaşımlarını sağlamak için gece gündüz çalışacağız."

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.