Tema Vakfı'ndan Orman İşletme Müdürü'ne ziyaret
banner110

Tema Vakfı Kargı İlçe Temsilcisi Recep Aykaç, Kargı Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar’a ziyarette bulundu.

Aykaç, Mustafa Bayraktar’a başarılı çalışmalarından dolayı vakıf adına teşekkür belgesi ilettiklerini belirtti. Recep Aykaç, Bayraktar’ı yerel çalışmalar hakkında bilgilendirdiklerini ifade etti.

Kargı'da TEMA Vakfı olarak devam eden eğitim projelerdeki asıl amacın ormanlaşma konusunda toplumun duyarlılığını artırmak olduğunun altını çizen Tema Vakfı Kargı İlçe Temsilcisi Aykaç, sorunun çözümüne halkın dahil edilmesi ve çocuklardan başlamak üzere orman-fidan sevgisinin toplumda yaygınlaştırılması gerektiğini kaydetti.

Aykaç, TEMA Vakfı'nın, kuruluşundan bu yana sayısının 250'yi bulan projenin toprağı ve doğal varlıkları koruyarak erozyonla mücadele edildiğini, bu projelerin kırsal kalkınma, koruma, çölleşme, iklim, ağaçlandırma gibi geniş bir yelpazeyi içerdiğini söyledi. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.