Taşımalı eğitimde görevli servis şoförlerine eğitim
banner110

Proje kapsamında bu yıl Amasya, Bartın, Bilecik, Çorum, Erzincan, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Niğde, Rize ve Şanlıurfa olmak üzere  toplam 11 ilde, yaklaşık 6 bin şoför ve 7 bin öğrenciye pandemi önlemleri alınarak eğitim düzenlendi.
Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi Şehit Ömer Hlisdemir Konferans Salonu’nda Kargı’da görevli okul servis şoförlerine Kargı Jandarma Trafik Ekipleri ve Kargı ÇPAL Biyoloji Öğretmeni Büşra Çil tarafından “İyi Dersler Şoför Amca” eğitimi verildi.
Okul servis şoförlerinin trafik güvenliği, ilk yardım, iletişim becerileri ve ilgili mevzuat konusunda bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla düzenlenen seminere 13 servis şoförü katıldı. Eğitim sonrasında şoförlere katılım belgeleri takdim edildi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.