Özlem Kır Lokantası açılış için gün sayıyor
banner110

Kargı’da bir ilk olacak olan Özlem Kuzu Çevirme Kır Lokantası, yakında hizmete açılmak için gün sayıyor.

Özlem Kuzu Çevirme tarafından Kargı-Sinop yolu üzerinde Uzunyurt Mevkii’nde hizmet verecek olan ‘Özlem Kuzu Çevirme Kır Lokantası’ açılış için gün sayıyor. Konseptiyle Kargı’da bir ilk olacak olan bu lokantanın en büyük özelliği ise her şeyin doğal ve organik olması.

30 bin m2 açık alanda üzerinde, 250 m2 kapalı restoranı bulunan tesiste, kamelyalar, çocuk oyun parkı da bulunuyor.

İşletme sahibi Nevzat Kuzu, ilçe merkezinde bulunan Özlem Kuzu Çevirme’nin lezzeti ile Kargı ormanlarının doğasını buluşturarak, misafirlerin hem damak zevkine hem de göz zevkine hitap etmek ve insanların sakin huzurlu ve doğal bir ortamda dinlenmelerini amaçladıklarını belirtti. Kuzu sözlerini şöyle sürdürdü. ‘’Kargı’da olmayan bir konsept yapmak amacıyla kuzu çevirmedeki yıllarımızın tecrübesini Kargımızın doğasıyla buluşturmak istedik. 30 bin m2 alan üzerine kurulu tesisimizde 250 m2 kapalı alanımız bulunuyor.

Burada misafirlerimize meşhur sırık kebabı, kilo işi mangal, organik ürünlerden oluşan köy kahvaltısı, Kargı’nın yöresel yemeklerinden oluşan bir menü sunacağız. Tesisimizde ekmeğimizi bile doğal olarak burada kara fırında kendimiz üreteceğiz’’ dedi.

Hizmetlerinin sadece bunlarla sınırlı kalmayacağını da belirten işletme sahibi Kuzu, toplu yemek ve organizasyon alanında da iddialı olduklarını belirterek, düğün, nişan ve yemekli toplantılarda da toplu yemek hizmeti vereceklerini söyledi.

Kuzu çalışmalarda sona geldiklerini belirterek tesisin kısa bir süre içerisinde düzenlenecek olan törenle hizmete açılacağını sözlerine ekledi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.