Özdemir’den hakaret içerikli paylaşımlara tepki
banner110

Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Esra Albayrak'a yapılan ahlaksızlığı kabul etmediklerini belirterek, "Ne olursa olsun kadınlar ve çocuklar canınızın istediği zaman hakaret edebileceğiniz, onların şeref, haysiyet, onur ve namus kavramlarıyla oynayabileceğiniz varlıklar değildir.
Tüm kadınlarımızın, eşlerin, çocukların ve masum aile fertlerinin kutsal aile değerlerine çirkin ithamlar ve ahlak dışı davranışlarla yapılan haysiyetsiz ve alçak düşünceleri nefretle kınıyorum. Bir anneye, hele ki bir bebeğe dil uzatmak, hakaret etmek insanlık dışı ve terbiyesizce bir harekettir. Anneliğin, kadınlığın partisi de siyaseti yoktur. Bunu yapan sapkın zihniyetleri kınıyor, sayın bakanımız Berat Albayrak ve kıymetli eşleri Esra hanımın yeni doğan evlatları Hamza Salih'e de sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyoruz” diye konuştu.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.