Orman İşletme'ye yeni müdür
banner110

Amasya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı İskilip Orman İşletme Müdürlüğünde İşletme Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekteyken Orman Genel Müdürlüğünün olurlarıyla Çorum Orman İşletme Müdürü olarak atanan Ömer Birkan Kayaalp, 27 Ocak 2020 tarihi itibariyle yeni görevine başladı.

2020 yılı ormancılık faaliyetlerini incelemek için Çorum bölgesinde olan Orman Bölge Müdürü Halil Oflu, Çorum Orman İşletme Müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyaretinde; yeni görevine başlayan Orman İşletme Müdürü Ömer Birkan Kayaalp’i tebrik ederek başarılar diledi.

Bölge Müdürü Halil Oflu; "Çorum Orman İşletme Müdürü olarak görev yaptığı dönem içerinde bölgesinde yürüttüğü başarılı çalışmalar ve hizmetlerden dolayı Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Yangınla Şube Müdürlüğü emrine atanan Halil Kısacık Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz. Yeni görevinde başarılarının devamını diliyoruz. Bu bir hizmet yarışıdır. Aynı başarılı çalışmaların artarak devam edeceğini biliyor ve Ömer Birkan Kayaalp müdürümüzün yeni görevinin Bölgemize ve Çorum ilimize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.