Nazire Cengiz toprağa verildi
banner110

Mecitözü’ne bağlı Vakıflar Köyü’nde ikamet eden, İl Genel Meclisi Başkanı Bektaş'ın kayınvalidesi, Kültür ve Turizm İl Müdürü Sümeyra Şengül, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Zafer Bektaş ve Nuh Bektaş'ın anneanneleri Nazire Cengiz, aniden rahatsızlanıp Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi' ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Nazire Cengiz hayat mücadelesini kaybetti.

Merhumenin cenazesi 1 Temmuz 2021 Perşembe günü 12.15'te Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'ndan alınarak öğle namazına müteakiben Mecitözü’ne bağlı Vakıflar Köyü’nde toprağa verildi.

Cenazeye, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, MHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, Anadolu Hitit Dernekleri Çorum Federasyonu Başkanı Hacı Odabaş, Çorum Muhtarlar Federasyonu Başkanı Zeki Oral, CHP İl Genel Meclisi Grup Başkanı Suat Atalay, Yayla Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İlhami Türksal, muhtarlar daire amirleri ve il genel meclis üyeleri katıldı.

Yayla Haber Gazetesi, Nazire Cengiz'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.