Kargı’nın esnaf temsilcileri Halk Bank iftarına katıldı
banner110

Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Halk Bank tarafından Çorum'da verilen iftar yemeği programına katıldı.

Halk Bank tarafından ‘’Ramazan Buluşmaları’’ etkinliği kapsamında Yıldız Park’ta iftar yemeği düzenlendi. 1500’e yakın davetlinin katıldığı iftar yemeğine Halk Bank Genel Müdürü Osman Arslan, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Genel Müdürü Ahmet Aksu, Çorum Valisi Necmeddin Kılıç’ın yanı sıra Kargı’dan Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin ve yönetim kurulu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Helvacı ile yönetim kurulu üyeleri ile Halk Bank Kargı Şube Müdürü Ekrem Kalkan ile şube personelleri katıldı.

Programın sunuculuğunu ünlü dizi oyuncusu Kadir Çöpdemir’in yaptığı gecede Halk Bank Genel Müdürü Osman Arslan Çorum’a bir müjde vererek Halk Bank’ın Çorum’a Bölge Müdürlüğü açacağını ifade etti.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.