Kargı’nın 38 köyüne 47 bin m2 kilit taşı döşenecek
banner110

2018 Yılı KÖYDES ve Performans programı kapsamında Kargı’nın 38 köyüne toplam 47 bin m2 kilit taşı döşenecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Kargı İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Yıldız, "2018 Yılı KÖYDES ve Performans programımızda olan kilit taşı döşeme çalışmalarımız başlamıştır. 38 köyümüzde 47 bin m2 kilit taşı yapılacaktır. Köylerimize hizmete devam ediyoruz. Bu hizmetlerin yapılmasında emeği geçen herkese muhtarlarımız ve vatandaşlarımız adına teşekkür ederiz’’ dedi.

Yıldız ayrıca 2018 yılında Kargı’ya ayrılan bütçe ile 3 milyon liranın üzerinde yatırım yapılacağını da hatırlatarak, "2018 yılında köylerimize yapacağımız yatırımlar için, içme suyu 320 bin, kanalizasyon 550 bin, tarımsal sulama 750 bin, asfalt 400 bin, kilit taşı 900 bin, köylere hizmet götürme birliğine 120 bin olmak üzere toplamda 3 milyonun üzerinde yatırım yapılacaktır’’ dedi. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.