Kargılı İşadamı İstanbul'dan aday
banner110

Kargılı işadamı Ekrem Düzgün, MHP'den İstanbul Milletvekili aday adaylığı için başvurdu.

25 ve 26. dönem genel seçimlerinde İstanbul 1. Bölge MHP adayı olan Kargılı işadamı Ekrem Düzgün, 24 Haziran seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ne milletvekilliği için aday adaylık müracaatında bulundu.

Turizm ve denizcilik sektöründe faaliyet gösteren Ekrem Düzgün, MHP genel merkezine İstanbul 1. Bölge'den 27. dönem milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Düzgün aday adaylığını sosyal medyadan yaptığı şua açıklamayla duyurdu. ''Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin takdiri ile 27. Dönem Milletvekili Seçimleri için İstanbul 1.Bölge'den Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunuyorum. Rabbim Hepimizin Yar ve Yardımcısı Olsun. Ne Mutlu Türk’üm diyene.''

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.