Kargı Orman Müdürlüğü'nde yol haritası belirlendi
banner110

2020 yılında olduğu gibi 2021 yılı iş programları doğrultusunda yürütülecek ormancılık faaliyetlerinin yüzde 100 gerçekleşmesi için Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu tarafından işletme müdürlükleri ziyaret edilerek brifing   alındı.
Bölge Müdürü Halil Oflu, Bölge Müdür Yardımcısı Gültekin Şenlikoğlu beraberliğinde Kargı’ya gelişlerinde İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar ve teknik ekip tarafından karşılanarak 2020 gerçekleşmelerini ve 2021 yılı iş programının işlendiği toplantı gerçekleştirildi.
İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar tarafından yapılan genel bir bilgilendirmenin ardından İşletme Şefleri tarafından şeflik bazında hazırlanan yıllık programları ve izlenecek yol haritası sunu eşliğinde anlatıldı.
Toplantının sonunda Bölge Müdürü Halil Oflu tarafından 2020 yılı programında belirlenen hedeflere ulaşılması nedeniyle başarıya katkısı olan personele teşekkür belgeleri verildi. Bölge Müdürü Halil Oflu; "Ne yaparsanız yapın yaptığınız işin sanatçısı yada zanaatkârı  olunuz.
Başarının sırlarından en önemlisi  yaptığınız işle, sevdiğiniz sizi mutlu eden  şeyler arasında sıkı bir ilişki kurmanızdan geçmektir. Kargı’da çoğunluk olarak genç ve mesleğin başlarında olan dinamik bir ekibimiz var. Sahada olacaksınız, işinizin takipçisi olacaksınız. Bilgiyi paylaşacak ve çalışmalarımıza yansıtacağız Bölgemize ve  ülkemize hizmet için bu görevlerdeyiz. Yapılan işlerin takipçisiyiz, günün her saatinde bizlere ulaşabilirsiniz.2021 yılının hepimiz için  sağlıklı huzurlu, mutlu  başarılı ve bereketli bir yıl olmasını diliyorum.” dedi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.