Kargı'nın pazarı tedbirlerle açılıyor
banner110

Kargı Kaymakamı Hasan Taş ve Belediye Başkanı Zeki Gül, pazar yerinde incelemelerde bulunarak, alınması gereken tedbirleri belirlediler. İlçede her Cuma günü kurulan pazar yeri İlçe Hıfzıssıhha Kurulunun kararı ile 20 Mart 2020 tarihinde kapanmıştı.

30 Nisan 2020 tarihinde Kaymakam Hasan Taş, Belediye Başkanı Zeki Şen ve diğer kurum temsilcileri ile yapılan değerlendirmede 8 Mayıs 2020 tarihinden itibaren pazar yerinin tekrar açılması ve ilk etapta yalnızca ilçede ikamet eden pazarcıların tezgahlarını açabilecekleri kararlaştırılmıştı.

4 Mayıs 2020 tarihinde İlçe Hıfzıssıhha Kurulu toplanarak açılacak olan pazar yerinin hangi tedbirler altında açılacağı belirlendi. Pazar yerini Kaymakam Hasan Taş ile Belediye Başkanı Zeki Şen beraber yerinde kontrol edip, alınması gereken önlemler ve 8 Mayıs Cuma günü sorunsuz bir şekilde pazarın açılması için gereken tüm tedbirleri belirlediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.