Kargı'nın en yaşlı kadını vefat etti
banner110

Kargı'nın en yaşlı kadını, asırlık çınar Münise Çoruk, 108 yaşında hayatını kaybetti.

Kargı İlçesi Orta Mahallede ikamet eden ve kimliğinde 1910 doğumlu görünen Münise Çoruk, 108 yaşında olmasına rağmen son derece sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdürdü.

Asırlık çınar Çoruk, ilerlemiş yaşına rağmen baston kullanmadan gezebiliyordu. Her türlü ihtiyacını karşılayabilen Çoruk, başkasına muhtaç olmadan yaşamını sürdürebildiği için Allah'a devamlı şükretti.

35 yıl önce eşini kaybeden, üç çocuk ve onlarca torun sahibi olan Münüse Çoruk, Melahat, Mustafa ve Nejdet isimli çocuklarından Mustafa Çoruk’u on üç yıl, Nejdet Çoruk’u üç yıl önce ve iki gelinini ise yaklaşık sekiz yıl içinde kaybetti.

Son aylarda rahatsızlanarak yatalak olan yaşlı kadın, Cuma günü akşam saatlerinde hayata veda etti.

Ailesinden edinilen bilgiye göre; Çoruk'un cenazesi bugün (22 Aralık 2018 Cumartesi) öğle namazına müteakip Mihri Hatun Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında defnedilecek.

Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arif Kuzu 5 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah
Allah yakınlarına başsağlığı versin