Kargı'da Şehit kabirleri ziyaret edildi
banner110

Kargı'da " 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü " anma etkinlikleri, şehit kabirlerinin ziyaret edilmesi ile başladı.
Şehit kabirlerinin ziyareti programına; Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Kargı Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar, Kargı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ayhan Bodur, Kargı Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın, İlçe Müftüsü Mehmet Yıldız, din görevlileri, polis memurları katıldı.


Ziyarette din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim okunarak dualar yapıldı.
Ziyarette günün anlam ve önemine uygun bir konuşma yapan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen; “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü " anma etkinlikleri kapsamında şehitlerimizin kabirlerinin ziyaretlerini gerçekleştirdik.Tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz. Ruhları Şad olsun." dedi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.