Kargı'da 400 kişiye sıcak yemek
banner110

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, iftar yemeği hazırlıklarını yerinde inceledi. Cengizhan Lokantası'nın sahibi Cengiz Çağlayan'ın işletmeciliğini yaptığı Kargı Belediyesi'nin geleneksel iftar sofrası çeşitli menüsü ile Ramazan ayı boyunca halkın hizmetinde.

Ramazan ayına haftalar kala çalışması başlatılan iftar sofrasının, detayları titizlikle düşünülerek hazırlandı. Günde 400 kişinin evine iftar ve sahur yemeği götüren Kargı Belediyesi, Ramazan ayı boyunca hizmete devam edecek.

İftar yemeği hazırlıklarını yerinde inceleyen Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, yemek dağıtımına da yardım etti. Şen, Cengiz Çağlayan ve ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Şen; "Geleneksel iftar soframızı bu yılda kurmayı Yüce Allah'ım bizlere nasip etti.Bu tür yardımlaşmalar bize mutluluk veriyor.Belediyemizin kurmuş olduğu iftar sofrası ramazan ayı boyunca çeşitli yemek menüsü ile halkımıza hizmet vermeye devam edecek.

İftar soframıza katkıda bulunan hayırsever vatandaşlarımıza, tek tek teşekkür ederim. Ramazan ayının Tüm İslam Alemine mutluluk, huzur ve hayırlar getirmesini dilerim."dedi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.