Hakime Kaçmaz ve Savcı Ağaçhanlı’ya veda
banner110

Özlem Kuzu Çevirme’de düzenlenen veda yemeğine Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kargı Hakimi Ümran Doymuş, Cumhuriyet Savcısı Ceyda Öznur Gürel, Çorum ve Osmancık hakim ve savcıları, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal, İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ. Yunus Emre Yılmaz, Hastane Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar, Ziraat Bankası Müdürü Hilmi Bakıcı, Öğretmen Evi Müdürü Mücahit Açıkbaş ve adliye personeli katıldı.

Yemeğin ardından Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kargı Hakimi Ümran Doymuş ve Cumhuriyet Savcısı Ceyda Öznur Gürel konuşma yaparak tayinleri çıkan Kargı Hakimi Pelin Öztürk Kaçmaz ve Kargı Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ağaçhanlı’ya yeni görevlerinde başarılar dileyerek, hediye ve plaket sundular.

Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından yemek son buldu.

Develi Hakimliği’ne atanan Pelin Öztürk Kaçmaz ve Batman Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Mehmet Ağaçhanlı’nın önümüzdeki hafta görevlerinden ayrılmaları beklenirken, yerlerine Temmuz ayında atama yapılması bekleniyor.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.