Grup köylerinde kilit taşı ve asfalt yapımı
banner110

2018 Yılı KÖYDES ve Performans programı kapsamında Kargı’nın Çobanlar Grup köylerinin kilit taşı ve asfaltlanma işlerinin yapımı hızla devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Çobanlar Grup yolunun asfaltlanma çalışmasına başlanırken, aynı zamanda grup köylerinin sokaklarına da kilit taşı döşeniyor. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Kargı İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Yıldız, "Köylerimize hizmete devam ediyoruz. Çobanlar grup yolumuzun asfalt çalışması Kargı Yaylası’ndan başladı. Aynı zamanda Tepelice grubu ve Çobanlar grubundaki köylerimizin de kilit taşı döşeme işleri de başlamıştır. Bu hizmetlerin yapılmasında emeği geçen il başkanımıza, milletvekillerimize il genel meclis başkanımıza, muhtarlarımız ve köylerimiz adına teşekkür ederiz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin" dedi.

Yıldız, 2018 Yılı KÖYDES ve Performans programı kapsamında Kargı’nın 38 köyüne toplam 47 bin m2 kilit taşı döşeneceğini sözlerine ekledi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.