EKREM KEÇELİ, ÇORUM İNŞAAT SEKTÖRÜ’NÜN PARLAYAN YILDIZI
banner110

'Yaşam Alanı Mimarlığı' felsefesini Çorum ve Çorum halkına sunan Ekrem Keçeli, hayata geçirdiği NERGÜL HAUS'a mülk sahiplerinin ay sonunda taşınabileceğini kaydetti.

Çorum halkının projelerine gösterdiği yoğun ilgiden memnun olduğunu belirten Ekrem Keçeli, Çorum’un çehresini değiştirecek projelerinin devam edeceğini açıkladı.

Modern mimariyi, teknolojiden üst düzeyde faydalanarak, Davos Yapı güvencesiyle Çorumlulara sunan Ekrem Keçeli binalara kazandırılan teknoloji ve güvenlik sistemleri ile güvenliği bir üst çıtaya taşımayı hedeflediklerini söyledi.

3 BİN METREKARE KONFORLU BİR YAŞAM ALANI

Keçeli, 3 bin 800 metrekare arsa içerisinde site halinde 36 daire 8 kat olarak planlanan NERGÜL HAUS ile mülk sahiplerine 3 bin metrekare konforlu bir yaşam alanı vaat ettiklerini belirtti.

Çorum'da dikkatleri üzerine çeken Ekrem Keçeli, “ Yeni projemiz olan NERGÜL HAUS’un çevre düzenlemeleri bitecek. Binanın bahçesindeki havuzu ile mülk sahiplerine konforu ve kaliteli ortak yaşam alanı sunuyoruz. Çocuk oyun grupları ile çocukların keyifli zaman geçirmelerine olanak sağlayacağız. Ay sonunda kadar mülk sahiplerinin taşınmasını bekliyoruz” dedi.

KATLAR ARASI SES YALITIMI ÖZELLİĞİ

Keçeli, "NERGÜL HAUS’un yapımında katlar arasında ses yalıtımları mevcut. Çatısına güneş enerjisi panelleri yerleştirdik. Bu sistem binanın ortak kullanım alanlarındaki elektrik giderleri karşılanacak şekilde tasarlandı. Bu sistem binanın ortak alan elektrik ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra binaya aylık 700 TL para sağlıyor. Binanın zemin katında fitness salonları, sığınakları var. Bizim amacımız ticaret değil, insanlara yaşam alanı sunmaktır" ifadelerine yeriverdi.

BİNAMIZDA E1 BELGESİ OLMAYAN HİÇBİR MALZEME KULLANMIYORUZ

Avrupa standartlarında, doğal gaz kaçak sistemleri, dairelere özel solenoid vanalar, otopark hizmeti dairelere özel Türk hamamları, ısı, ses ve su yalıtımlarının yanı sıra dış cephelerde granit kullanıldığına değinen Ekrem Keçeli, “Binamıza E1 Belgesi olmayan hiçbir malzeme kullanmıyoruz. E1 Belgesi, kanserojen madde içermeyen malzemelerin belgesidir. Bataryalarımızın içerisindeki dökümümüz yüzde yüz pirinçtir. Kurşun içermez. Türkiye’de üretilen bataryalar yüzde 95 pirinç yüzde 5’i kurşundur. Kurşun da suyu görünce çözülür. Dolayısıyla insanlar kanserojen maddelerle temas eder. Ama bizim bataryalarımızın hepsi yüzde yüz pirinç dökümdür.

YATIRIMLARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR İSTİHDAMA KATKI SAĞLIYOR

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs Salgınına ve yaşanan ekonomik bunalım ve tıkanıklığa rağmen yatırımlarına ara vermeyen Keçeli, inşaat sektöründe sağladığı istihdamla da takdir topluyor. Keçeli, bir yandan Çorum'a standardı yüksek konutlar ve işyerleri kazandırırken, diğer yandan da istihdam ve iş olanağı sağlıyor. Öyle ki yapımında sona gelinen NERGÜL HAUS'ta günlük 100 işçi istihdam ediliyor.

PROJELERİYLE ÇORUM MİMARİSİNE İMZA ATTI

İsviçre'de yaptığı projelerle adından söz ettiren Ekrem Keçeli, “Hedefinin Çorum'da ihtiyaç duyulan ve tercih edilen yapıları ortaya çıkarmak olduğunu söyledi.

Ekrem Keçeli, Avrupa’da edindiği bilgi birikimini ilk olarak 2013 yılında Bahabey Caddesi’nde yer alan BUKET TOWER isimli bina ile Çorum'a aktardı. 2015 yılında yine BESTE HAUS ve 2017 yılında KEÇELİ HAUS ve daha sonra NAZİRE HAUS, NAZLI HAUS, İLKE HAUS ve NERGÜL HAUS ile dikkatleri üzerine çekti. Ekrem Keçeli inşaat sektöründe Çorum mimarisine büyük katkı sağladı.

DAVOS YAPI FARKIYLA 400 DAİRE 50 İŞYERİ YAPTI

Çorum’da inşaat sektörünün nabzını tutan Ekrem Keçeli, Davos Yapı güvencesiyle 8 yılda 400 daire 50 işyerinin yapımını tamamladı. Keçeli, “Biz insanların yaşam alanlarını onların isteklerine uygun bir şekilde tasarlıyoruz. Bunu yaparken zeminin sağlam olmasına ve malzemelerin kalitesine her zaman özen gösteriyoruz. Davos Yapı güvencesiyle 8 yılda 400 daire 50 işyerinin yapımını tamamladık” dedi.

PROJELERİMİZE İLGİ GÖSTEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Son olarak projelerine ilgi gösteren herkese teşekkür eden Ekrem Keçeli, “Projelerimiz Çorum halkından olduğu gibi Avrupa ve Çorum dışından da mülk sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görüyor. Yapım aşamasında dairelerimiz tükeniyor. İnsanlar projelerimizdeki insan odaklı çalışmamızı fark ediyor. Biz en ince ayrıntısına kadar her şeyi düşünüyoruz ve projelerimizde uyguluyoruz. Yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.