Doyasıya eğlendiler
banner110

İstanbul/Okmeydanı Darülaceze'de gerçekleştirilen programda Çorum Dernekler Federasyonu (ÇORDEF) Başkanı İsmail Gölten ve Çorum Dernekler Federasyonu (ÇORDEF) Kadın Kolları Başkanı Tugba Ulusoy birer konuşma yaptı.

Darülaceze sakinlerine moral motivasyon amaçlı düzenlenen eğlence proğramına Ak Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı, yönetim kurulu üyeleri, ÇORDEF yönetim kurulu ve çok sayıda sivil toplum kuruluşunun başkanı katıldı. Çorum Dernekler Federasyonu (ÇORDEF) Kadın Kolları üyeleri yaşlılarla yakından ilgilenerek, kimsesiz olmadıklarını dertlerini dinlemek ve biraz olsun eğlendirerek, morallerini düzeltmeyi amaçladıklarını ifade ettiler. Programda TRT sanatçısı Duygu Koçak, konser vererek, yaşlıları doyasıya eğlendirdi.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.