Doğalgazı CHP yakından takip ediyor
banner110

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kargı İlçe Başkanı Hakan Çelik ve CHP Kargı Belediye Meclis Üyesi Sonay Ergül, CHP Çorum Milletvekili Av. Tufan Köse'yi makamında ziyaret etti. 
Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kargı İlçe Başkanı Hakan Çelik ve CHP Kargı Belediye Meclis Üyesi Sonay Ergül, CHP Çorum Milletvekili Av. Tufan Köse, ilçede uzun zamandır gündemde olan doğalgaz konusu görüştüler. 
CHP Çorum Milletvekili Av. Tufan Köse, "Kargımıza doğalgaz getirilmesi için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Verilen sözleri unutturmamak gerekir. Doğalgaz konusunu yakından takip ediyoruz" dedi. Milletvekili Köse, CHP Kargı İlçe Başkanı Çelik ve Kargı Belediye Meclis Üyesi Ergül'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kargılı 4 yıl önce

en kısa sürede doğalgazın kargımıza gelmesini umut ediyoruz. bütün çorum vekilleri bu doğrultuda çaba sarf etmeli. selam ve saygılar