Bu nasıl piknik yapmak?
banner110

Sorumsuz vatandaşların attıkları çöplerle piknik alanları kullanılamaz hale getiriyor.
Özellikle hafta sonları yüzlerce kişiyi ağırlayan yaylalar ve çayır alanında, pikniğe giden bazı sorumsuz vatandaşların bıraktığı çöplerle ortaya utanç verici görüntüler çıkıyor.
Yedikleri yemek artıklarını bile toplamayan sorumsuz kişiler, yedikleri yerde çöplerini bırakarak kaçıyor.
Hafta sonları ailesi ile birlikte güzel vakit geçirip piknik yapmak isteyenlerin uğrak noktası haline gelen yaylalar ve çayır piknik alanı yoğunlukla birlikte sorumsuz kişilerin bıraktıkları çöplerle piknik yapılamaz hal aldı.
Pikniklerini yapan ancak çıkan çöplerini toplamayıp olduğu gibi bırakarak kaçan duyarsız kişiler piknik alanlarını neredeyse girilemez hale getirdi. Etrafa atılmış ve doğada çözünürlüğü olmayan cam şişeler ve kırık şişe parçaları doğayı tehdit etmesinin yanı sıra buraya gelen ailelerin, çocukların da zarar görebileceği bir konumda.

ÇÖP KUTULARI KULLANILMIYOR

Çayır alanında belirli aralıklarla çöp kutuları olmasına rağmen bazı sorumuz kişiler bu çöp kutularını kullanmak yerine çöplerini ya çevreye atıyor yada olduğu gibi masada bırakıyor.
Çoğu il ve ilçede olmayan Kargı’daki çayır alanı ve eşsiz yaylarımızı temiz bir şekilde bulmak buralarda piknik yapmaya gelen herkesin ortak isteği..

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.