Bölge Müdürü inceleme yaptı
banner110

Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu, beraberinde Bölge Müdür Yardımcısı Gültekin Şenlikoğlu Silvikültür Şube Müdürü Hayati Ergüden, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Hasan Kemal Yayla ile gerçekleştirdiği Kargı Orman İşletme Müdürlüğü ziyaretinde gerçekleşmelerin son durumları hakkında bilgi alarak sahada incelemelerde bulundu.

İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar ve teknik ekip tarafından karşılanan Bölge Müdürü Halil Oflu ve beraberindekiler; Akkaya Şefliği 104 nolu dikili bakım bölmesi ve 169 nolu seçme bölmesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ardından Kızılırmak şefliği 37 ve 18 nolu bölmelerde yapılan tensil uygulamaları denetlendi. Yürütülen çalışmalar sonucunda elde edilen emvalin standardizasyonlara uygunluğu kontrol edilerek ziyaret ve denetimler sonlandırıldı

Bölge Müdürü Halil Oflu; "Denetimlerimizi hızlandırıyoruz. Yıllık iş programımız doğrultusunda yıl sonu hedeflerimize ulaşacağız. Yaptığımız her işte verimlilik ve kalite temel ölçütümüzdür. “Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol,; istemeyen ise mazeret bulur.” .Sahada yapılan işin hem kontrolörü hem de denetleyicisi olunuz ki hedefleriniz de sapma olmasın. Arzu varsa çözüm de vardır. Amacımız bizlere verilen görevi layıkıyla yerine getirmektir. Çözüm üretmek ve hedeflerimize ulaşmak için buradayız ve birlikte başaracağız." dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.