Avşar Yolu’nda çalışmalar başladı
banner110

AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir beraberinde İl Genel Meclis Üyeleri Vahit Kabakçı, Ahmet Devrez, yönetim kurulu üyesi Hedi Aköner ve Avşar Köyü Muhtarı Rumi Bamyeci ile birlikte çalışmaları başlayan Avşar Yolu’nda incelemelerde bulundu.
Yaklaşık 8 kilometrelik bir mesafenin genişletme çalışmalarının başlatıldığını belirten Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, ‘’Çalışmalar güzergahta bulunan kayalık ve sert zeminden dolayı ağır işlediğini ancak yolun genişletme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak asfaltlanmasına yapılması için konuyu takip ettiklerini belirtti.
Ayrıca genişletme yapılan güzergahta çeltik tarlalarına giden su kanallarının da olduğuna dikkat çeken Özdemir, ‘’Özel İdare ekipleri çalışmadan dolayı su kanallarına toprak dolmaması, çiftçilerimize bir zararı olmaması için titiz bir çalışma yürütüyorlar’’ dedi.
Genişletme çalışmalarının biran önce tamamlanarak en kısa sürede asfaltlama çalışmalarına geçileceğini belirten Özdemir, 8 köyün kullandığı yol ile Kargı ilçe merkezine gelişin 18 kilometreden 8 kilometreye düşeceğini, yolun toplamda 10 kilometre daha kısalacağını, bu durumunda 8 köye zaman’dan ve yakıttan büyük tasarruf sağladığını belirtti.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.