Avşar yolu için söz aldılar
banner110

MHP Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk beraberinde Çeltiközü Köyü muhtarı Şaban Çatmacı ve Avşar Köyü muhtarı Rumi Bamyeci ile birlikte Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günay ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak’ı makamında ziyaret etti.

MHP Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, harita üzerinde yolun konumu ve önemi hakkında İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günay ve ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak’a  bilgiler verdi. 8 köyün kullandığı yol ile Kargı ilçe merkezine gelişin 18 km’den 8 km’ye düştüğünü, yolun toplamda 10 km daha kısaldığını, bu durumunda 8 köye zamandan ve yakıttan büyük tasarruf sağladığını belirtti.

Görüşmeler sonucunda Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günay ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak 2-3 aylık kısa bir süre içerisinde Kargı - Avşar arasındaki yolun kumlama çalışmasına başlanacağı sözünü vererek, asfaltlama çalışmaları içinde yatırım önceliğine alınacağını söylediler.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.