Abdullah Köyü Derneği’nden öğrencilere ev eşyası
banner110

Abdullah Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ak Parti Gençlik Kolları’nın başlattığı üniversiteli öğrencilere ev eşyası yardımı kampanyasına destek verdi.

Ak Parti Kargı Gençlik Kolları Başkanlığı Üniversite Birimi ÜNİAK tarafından başlatılan üniversiteli öğrencilere ev eşyası kampanyasına Abdullah Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’den de destek geldi. Dernek Başkanı Zeynel Uzanır, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel’e dernek olarak topladıkları eşyaları teslim etti. Uzanır, Abdullah Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak her zaman bu tür kampanyalara destek verdiklerini belirterek, ‘’Ak Parti Kargı Gençlik Kolları tarafından ilçemize açılan Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim gören kardeşlerimiz için eşya kampanyası başlatıldığını öğrendik. Bizde derneğimiz adına destek olmak için bir miktar ev eşyasını Emre Üstünel başkanımıza teslim ederek üniversiteli kardeşlerimize yardımcı olmak istedik’’ dedi.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel ise Abdullah Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeynel Uzanır’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Meslek Yüksek Okul’un Kargı için önemli olduğunu belirten Üstünel, ‘’Meslek Yüksek Okulumuz geçtiğimiz yıl ilçemizde eğitime başladı. İlçemize eğitim görmek için gelen kardeşlerimizin birçoğunun ev eşyası eksiği olduğunu belirledik ve böyle bir kampanya başlattık. Kargı’yı üniversiteliler için cazip hale getirmek için farklı çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. İlçemize bağlı tüm dernek ve STK’lardan kampanyamıza ufakta olsa destek vermelerini bekliyoruz. Duyarlılıkları için Abdullah Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ve dernek Başkanı Zeynel Uzanır’a teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.