Saraçlar şenlendi
banner110

Kargı'nın Saraçlar Köyü'nde Ramazan Bayramının ikinci günü şenlik düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu şenlik coşku içinde gerçekleştirildi.

Ramazan Bayramının 2. günü Kargı Saraçlar Köyü Derneği tarafından organize edilen şenliğe Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, MHP Kargı İlçe Başkanı Raşit Erdoğan, Belediye Meclis Üyesi Sadık Erikçi ve partililer eşlik ettiler.

Çeşitli aktivitelerin yer aldığı ve sanatçıların sesleri ile renk kattığı şenlikte Başkan Şen ve beraberindekileri Saraçlar Divanı Dernek Başkanı İzzet Seven, köy muhtarı ve vatandaşlar karşıladı.

Şenlik alanını gezerek tüm vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Şen istekleri dinleyerek sohbet etti. Şenlik alanında bulunan vatandaşların Başkan Şen'e olan yoğun ilgisi ise gözlerden kaçmadı.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.