ÇORGENÇ’ten tarihi mekanlara gezi
banner110

Çorum Dernekler Federasyonu bünyesinde kurulan ÇORGENÇ, İstanbul’da bulunan Çorumlu gençlere yönelik faaliyetlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Ferhat Yılmaz’ın başkanlığını yaptığı ÇORGENÇ hafta sonunda da tarihi ve turistik mekanlara gezi organize etti. Miniaturk, Yerebatan Sarnıcı, Sultanahmet, Eyüp Sultan Cami ve Türbesi ile 1453 Panaroma’yı gezen gençler, tarihi mekanları tanıma imkanı buldular.

ÇORGENÇ Başkanı Ferhat Yılmaz ,gezideki amaçlarının adını tarih sahnelerine altın harflerle yazdıran ecdadın şanlı geçmişini inceleme ve yerine yad etmek olduğunu dile getirdi.

Geziye 200 civarında katılımın olduğunu söyleyen Ferhat Yılmaz, 2018 yılı yaz aylarında çok daha kalabalık bir katılımla Çorum’a kültür gezisi düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.