Tarım projeleri hakkında istişarelerde bulundular
banner110

İlçeyi gezerek incelemelerde bulunan İl Müdürü Sarı ve beraberindekilere Kargı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Coşkun'da eşlik etti. İlçe Tarım Müdürlüğünü, ziraat odasını ziyaretinin ardından çeltik tarlalarında incelemelerde bulunan İl Müdürü Orhan Sarı beraberindekilerle birlikte Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen'i de makamında ziyaret etti.

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, belediye meclis üyeleri Nevzat Kuzu ve İbrahim Eken ile birlikte ilçe tarımı hakkında istişarelerde bulunan Çorum Tarım Orman İl Müdürü Orhan Sarı ve beraberindekiler ilçede tarım üzerine yapılabilecek çalışmalar hakkında da önemli konulara yer verdiler. Başkan Şen, İl Müdürü Orhan Sarı ve beraberindekilere kendisine yapılan ziyaretten dolayı teşekkür ederek, ikramlarda bulundu. 

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.