ÇKS başvurularında son tarih 30 Haziran
banner110

Kargı Ziraat Odası Başkanı Ali Ercan Tokmak, çiftçilere uyarıda bulunarak 2021 üretim yılı ÇKS başvurularının 30 Haziran 2021 mesai bitiminde sona ereceğini duyurdu.

Çiftçileri 2021 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularını kaçırmamaları konusunda uyaran Tokmak, “30 Haziran 2021tarihine kadar başvuruda bulunmayan üreticilerin Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) üzerinden yürütülen desteklemelerden faydalanamayacak.

ÇKS kaydı yaptırmayan çiftçilerimiz desteklerden yararlanamıyor, tarım sigortası yaptıramıyor, düşük faizli kredi kullanamıyor. 2021 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları ÇKS Yönetmeliği ve ÇKS Genelgesi hükümleri kapsamında başlamış olup 30 Haziran 2021 tarihi mesai bitiminde sona erecek.

2021 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kayıt ve güncellemesi için başvuruda bulunmayan çiftçilerimizin mağduriyet yaşamamaları ve bahsedilen desteklemelere müracaat edebilmeleri için 30 Haziran 2021 tarihi mesai bitimine kadar başvuru dosyasını teslim etmesi gerekmektedir” dedi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.